Μια καθημερινή κακή συνήθεια σε αποτρέπει από το να γίνεις πλούσιος !

Μια καθημερινή κακή συνήθεια σε αποτρέπει από το να γίνεις πλούσιος !

Ο thomas c. Corley αφού μελέτησε της  καθημερινές συνήθειες των 177 αυτοδημιούργητων  εκατομμυριούχων  κατά τη διάρκεια πέντε ετών, διαπίστωσε ότι αποφεύγουν μία δαπανηρή συνήθεια: την αναβλητικότητα.

“Αποτρέπει ακόμα και τα πιο ταλαντούχα άτομα από την επιτυχία στη ζωή», γράφει στο επερχόμενο βιβλίο του

Μία από τις σημαντικότερες αιτίες της αναβλητικότητας είναι η έλλειψη πάθους, ο CΜια καθημερινή κακή συνήθεια σε αποτρέπει από το να γίνεις πλούσιος !orley τονίζει: «Εμείς θέλουμε  απλά να κάνουμε τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε και αναβάλλουμε τα πράγματα που δεν μας αρέσει να κάνουμε .”

“Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, η αναβλητικότητα είναι ο μεγάλος  λόγος για τον οποίο αποτυγχάνετε στη ζωή. Βλάπτει την αξιοπιστία σας με τους εργοδότες και τους συναδέλφους σας στη δουλειά. Επίσης, επηρεάζει την ποιότητα της εργασίας σας και αυτό επηρεάζει την επιχειρηματική σας σταδιοδρομία  “

Τα καλά νέα είναι ότι ο καθένας μας μπορεί να ξεπεράσει την αναβλητικότητα – και είναι πιο απλό από ότι φαντάζεστε ..Σημειώνει, επίσης, ότι «η φωνή της αναβλητικότητας κραυγάζει  εξίσου δυνατά και καθαρά στο μυαλό εκείνων που διαπρέπουν στη ζωή όπως κάνει στα μυαλά εκείνων που δεν το διαπρέπουν.”

Πώς σιωπούν αυτές της κραυγές ; Βασίζονται σε ” λίστες” για να τελειώνουν με εκκρεμότητες . Δημιουργούν αυστηρές προθεσμίες, και συναντιόνται με συνεργάτες ώστε να εξασφαλίσουν ότι είναι προσηλωμένη στον στόχο τους   και τις προθεσμίες που έχουν , λέει ο Corley.

Σχεδόν όλοι είναι επιρρεπείς στην  αναβλητικότητα – αλλά μπορεί να την κερδίσουμε βήμα βήμα !

Μην περιμένεις άλλο – ξεκίνα την δική σου προσπάθεια σήμερα !!

 

 

. “Source: Procrastination could be keeping you from getting rich – Business Insider