προγράμματα

ΕΣΠΑ | Αναμένεται στην πράξη πια το άνοιγμα του νέου ΕΣΠΑ – Τελευταία νέα

ΕΣΠΑΣε  μία περίοδο που αναμένεται στην πράξη πια το άνοιγμα του νέου ΕΣΠΑ έρχεται στην Ήπειρο ο Υφυπουργός  Ιδιωτικών, Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ. Αλέξης Χαρίτσης.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, μεριμνώντας διαρκώς για την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και για ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων,  διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 13:00, στο ξενοδοχείο Du Lac, με θέμα: «Βασικοί Άξονες του Νέου Αναπτυξιακού Πλαισίου και ο ρόλος του ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

Κεντρικοί Ομιλητές θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης και η Ευγενία Φωτονιάτα, Ειδική Γραμματέας Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και ΤΣ.

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα – Νέο Αναπτυξιακό Πλαίσιο, ΕΣΠΑ 2014-2020» διοργανώνει και το Επιμελητήριο Άρτας, μία μέρα πριν την Παρασκευή  5 Φεβρουαρίου στις 7.00 μ.μ. στο Επιμελητηριακό Μέγαρο με κεντρικό ομιλητή τον κ. Χαρίτση.

Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα αναπτύξει το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία»,η  Ειδική Γραμματέας Ευγενία Φωτονιάτα, την εκδήλωση θα ανοίξει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου  και χαιρετισμό θα απευθύνουν η Υφυπουργός ΌλγαΓεροβασίλη και η αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Ηπείρου κ. Τατιάνα Καλογιάννη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Source: ::[ Στην Ήπειρο ο Υφυπουργός Αλ. Χαρίτσης | epirusonline ]::