Αίτηση

Business Restart – δωρεάν Προ- αξιολόγηση – Αίτηση  

Ερωτήσεις

Οι περισσότερες επιδοτήσεις απαιτούν να  έχετε το 50% του κόστους του έργου διαθέσιμα. ¨όμως τώρα υπάρχουν και προγράμματα με 100% κάλυψη της επένδυσης. Μας χρειάζεσαι για να προσαρμόσουμε μαζί το επιχειρηματικό σου σχέδιο   με όσο το δυνατό μεγαλύτερη ευελιξία.

Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου, αλλά ο χρόνος στις επιχειρήσεις, έχει αξία και καλύτερα να μοιράζεσαι και να συμβουλεύεσαι όσο το δυνατό περισσότερο. Αν παίρνεις επιδότηση, μας χρειάζεσαι για να σου υποβάλουμε την αίτηση και να προσαρμόσουμε το επιχειρηματικό σου πλάνο , άλλωστε είναι άλλο η υποβολή μιας αίτησης κι άλλο η υποβολή μιας «νικηφόρας» αίτησης. Επίσης, μας  χρειάζεσαι και για όσο διαρκεί το πρόγραμμα, να σε συμβουλεύουμε για να καταφέρεις να φτάσεις στο τέρμα.

Από τα χρήματα της επιδότησης που θα πάρεις, θα καλυφθεί κάθε συμβουλευτική αμοιβή. Ακόμα και το μικρό ποσό της αμοιβής της υποβολής της αίτησης, καλύπτεται εφόσον εγκριθεί η επιδότηση.

Δεν υπάρχει ποσοστό επιτυχίας γιατί είναι έξω από τον δικό μας έλεγχο. Εμείς μπορούμε  δώσουμε τη δυναμική της αίτησή σας, έτσι ώστε να φαίνεται ότι αξίζει να πάρετε χρηματοδότηση.

Σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, είμαστε δίπλα σου. Θέλουμε την οικονομική βιωσιμότητα του επιχειρηματικού σου πλάνου. Σε βοηθάμε και σε συμβουλεύουμε σε όποιο τομέα χρειάζεται. Δες τις υπηρεσίες που παρέχουμε τώρα και οι οποίες συνεχώς θα εμπλουτίζονται.

Είτε πάρεις επιχορήγηση είτε όχι, πάντα χρειάζεσαι ένα πλάνο δράσης, ακόμα κι αν κάνεις ανακαίνιση. Μαζί σχεδιάζουμε την στρατηγική και σε συμβουλεύουμε  στην υλοποίησή της.

Ο Σύμβουλος της μαζικής εστίασης, εργάζεται ως συνήγορος για τον πελάτη του για την επίτευξη των στόχων του μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιδέας του . Ο Σύμβουλος  παρέχει τεχνογνωσία και εμπειρία, που δεν υπάρχει εσωτερικά, στην νέα επιχείρηση. πχ επιχειρηματική στρατηγική, εκπαίδευση προσωπικού & shift manager, σχεδιασμός κουζινών και κτιρίου, marketing, ασφάλεια τροφίμων κλπ

Είναι το γνωστό σε όλους fast food.Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκουν τα σουβλατζίδικα, τα μπεργκεράδικα, οι πιτσαρίες, τα καφέ κ.α., τα οποία λειτουργούν ως εστιατόρια ταχείας εξυπηρετήσεως. Οι σύμβουλοι της Restart, μπορούν να σας συμβουλεύσουν σε κάθε τομέα της ταχείας εστίασης, για να επιτύχετε την βιωσιμότητα της επιχείρησή σας.

© Business restart 2015-2027