Βοηθάμε ιδιώτες και επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις

4 πυλώνες ανάπτυξης

Οι τέσσερις πυλώνες ανάπτυξης είναι τα σημερινά επενδυτικά και αναπτυξιακά εργαλεία τα οποία στηρίζουν την επιχειρηματικότητα.

1

Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

2

ΕΣΠΑ 2021-2027

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜμΕ

Δράση 1  

Δράση 2

Δράση 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜμΕ

Δράση 1

Δράση 2

3

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

4

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Πως σας βοηθάμε?

Πείτε μας λίγα λόγια για σας και γιατί θα πρέπει να πάρετε  μια επιχορήγηση.

Διερευνούμε και αξιολογούμε τις απαντήσεις σας και κλείνουμε το πρώτο ραντεβού δωρεάν για να σας προτείνουμε τις επιχορηγήσεις που ταιριάζουν σε σας.

Συμπληρώστε την φόρμα για δωρεάν εκτίμηση


Η Business Restart, συμβουλεύει και καθοδηγεί τον αυτοαπασχολούμενο επαγγελματία και τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, να λάβουν τις σωστές αποφάσεις παρέχοντάς τους συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων της Business Restart στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία για να τον στηρίξει σε κάθε στιγμή της δραστηριότητός του, παρέχοντάς του οικονομοτεχνικές, φοροτεχνικές, λογιστικές, τεχνολογικές,κ.α. υπηρεσίες.

business restart

Σημειώσεις

-Η εταιρία μας δημοσιεύει μόνο τις προσκλήσεις που επιδοτούν επιχειρήσεις και ιδιώτες/πολίτες οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη και υπάρχει αποδεδειγμένα εκδηλωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον από τα μέλη.  Δεν δημοσιεύονται προσκλήσεις που αφορούν δημόσιους & ιδιωτικούς φορείς, ΟΤΑ, Δ.ΥΠ.Α κλπ.

Η δημοσίευση των προσκλήσεων επιδότησης, γίνεται  μετά την ημερομηνία δημοσίευσης στις ιστοσελίδες των φορέων που τις υλοποιούν (φορέας υλοποίησης)

business restart
© Business restart 2015-2027